ONLINE VERZILVERENDe Koffiejongens

Biologisch afbreekbare koffiecups voor je nespresso apparaat.

Of je nou gaat voor de soepele lungo of een straffe ristretto, met 6 verschillende koffies zit er altijd een koffie bij die perfect bij je past. De koffiecups van De Koffiejongens worden gemaakt van planten en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Dat betekent dat de koffiecups na gebruik bij het GFT kunnen of op je composthoop thuis. Hier worden ze omgezet tot supervoedzame compost. Je plantjes zijn er dol op! Bovendien weet je zeker dat jouw koffie is geteeld met respect voor de natuur.

Maar het belangrijkste; deze duurzame koffie echt heel lekker... Zeker weten dat jouw lievelingskoffie er ook bij zit.

Online bestellen kan hier.


Koffiejongens logo wit

Hapjes aan Huis

Van ontbijt tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest.

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor thuis, op het werk of andere locatie, is op Hapjes aan Huis aan het juiste adres! Wat alle gasten gemeen hebben? Zij willen het eten dat bereid is door fijnproevers en willen graag geholpen worden door mensen die snel reageren en met je meedenken. Klinkt dat goed? Zoek dan niet langer, je hebt je cateraar gevonden!

Hapjes aan Huis is een samenwerkingsverband van verschillende kwaliteit cateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elk type gelegenheid. Door de landelijke spreiding en een hecht netwerk van cateraars kunnen wij ons assortiment door heel Nederland bezorgen.

Online bestellen kan hier.

hapjesaanhuis logo wit