ZO WERKT HET


Met de Lokaal Verscadeaukaart kunt u voor € 10,- heerlijke ambachtelijke producten uitzoeken bij een van de deelnemende lokale versspecialisten, zoals bij slagerijen, groentewinkels of kaasspeciaalzaken. Via de locatiezoeker kunt een deelnemende locatie bij u in de buurt vinden.

De cadeaukaart t.w.v. € 10,- is eenmalig vrij te besteden. Kies iets lekkers uit het ambachtelijke assortiment en lever uw cadeaukaart in. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Let op:

  • De Lokaal Verscadeaukaart is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, tenzij de betreffende lokale versspeciaalzaak anders aangeeft.
  • De Lokaal Verscadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld.
  • U hoeft de Lokaal Verscadeaukaart niet te activeren. De Lokaal Verscadeaukaart is geactiveerd en klaar voor gebruik wanneer u de kaart ontvangt.
  • Uw Lokaal Verscadeaukaart is 2 jaar geldig na de uitgiftedatum. Hoe lang uw cadeaukaart nog geldig is, kunt u controleren via de geldigheidschecker hieronder.
Wilt u weten hoelang uw cadeaukaart nog geldig is?
Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!