VEELGESTELDE VRAGEN

De Lokaal Verscadeaukaart doet er alles aan om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden.

Indien uw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de Lokaal Verscadeaukaart via het contactformulier.

Cards image

De Lokaal Verscadeaukaart heeft een waarde van € 10,00 welke eenmalig vrij te besteden is bij één van de lokale versspecialisten, zoals bij slagerijen, groentewinkels of kaasspeciaalzaken. Een overzicht van de deelnemende locaties vindt u hier. Kies uw favoriete ijsjes en lever uw cadeaukaart in.

Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

De Lokaal Verscadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende versspecialisten. Bekijk het overzicht hier.

Nee, u kunt de Lokaal Verscadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende acceptant anders aangeeft.

De Lokaal Verscadeaukaart wordt eenmalig verstrekt aan winnaars van de Nationale Postcode Loterij. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart aan te vragen.

Ja, de Lokaal Verscadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien u niet de volledige waarde van uw kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Lokaal Verscadeaukaart is altijd € 10,- en dient in één keer te worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn. De Lokaal Verscadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. U kunt de geldigheid van uw cadeaukaart controleren via de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van uw Lokaal Verscadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

Aan de Lokaal Verscadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De Lokaal Verscadeaukaart heeft een waarde van € 10,-.

Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk uw Lokaal Verscadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Lokaal Verscadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. U kunt de geldigheid van uw cadeaukaart controleren via de geldigheidchecker op de homepage. Na het verlopen van uw Lokaal Verscadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw Lokaal Verscadeaukaart is 2 jaar. Na deze 2 jaar is het helaas niet mogelijk om uw cadeaukaart te verlengen.

De Lokaal Verscadeaukaart is niet te koop en wordt alleen verstrekt aan de gelukkige prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Indien u geïnteresseerd bent om acceptant te worden van de Lokaal Verscadeaukaart, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. Lees er hier alles over.
Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@lokaalverscadeaukaart.nl