Veelgestelde vragen

De Lokaal Verscadeaukaart doet er alles aan om uw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Hieronder treft u een aantal veel gestelde vragen aan met de bijbehorende antwoorden.


Indien uw vraag of het antwoord hieronder niet staat vermeld, neem dan gerust contact op met de Lokaal Verscadeaukaart via het contactformulier op de contactpagina.

Met de Lokaal Verscadeaukaart kunt u voor € 10,- heerlijke ambachtelijke producten uitzoeken bij een van de deelnemende lokale versspecialisten, zoals bij slagerijen, groentewinkels of kaasspeciaalzaken. Een overzicht van de deelnemende locaties vind u hier. Kies uw ambachtelijke versproducten en lever uw cadeaukaart in.

Heeft u meer besteed? Dan kunt u op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Nee, u kunt de Lokaal Verscadeaukaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende acceptant anders aangeeft.

De Lokaal Verscadeaukaart wordt eenmalig verstrekt, derhalve is het helaas niet mogelijk om een nieuwe kaart op te vragen.

Ja, de Lokaal Verscadeaukaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn.
Indien u minder besteedt, vindt er helaas geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Lokaal Verscadeaukaart is altijd € 10,- en dient in één keer besteed te worden binnen de geldende verzilvertermijn. Klik hier voor het controleren van de geldigheid.

Aan de Lokaal Verscadeaukaart zijn geen extra kosten verbonden. De Lokaal Verscadeaukaart heeft een geldelijke waarde van € 10,-. Indien het te betalen bedrag meer is dan het te besteden bedrag, dan is het mogelijk om dit ter plekke bij te betalen.

Het is niet mogelijk uw Lokaal Verscadeaukaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Lokaal Verscadeaukaart is, tenzij anders vermeld, 1 jaar geldig vanaf moment van verzending. Klik hier voor het controleren van de geldigheid. Na het verlopen van uw Lokaal Verscadeaukaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw Lokaal Verscadeaukaart is 1 jaar. Na dit jaar is het niet mogelijk om uw cadeaukaart te verlengen.

De Lokaal Verscadeaukaart is door heel Nederland te besteden bij de aangesloten lokaal versspeciaalzaken. Bekijk het overzicht hier.

De Lokaal Verscadeaukaart is niet te koop en wordt alleen verstrekt aan de gelukkige prijswinnaars van de Nationale Postcode Loterij.

Indien u geïnteresseerd bent om acceptant te worden van de Lokaal Verscadeaukaart, kunt u zich eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier op de contactpagina of door een mail te sturen naar info@lokaalverscadeaukaart.nl.

Wilt u weten hoelang uw cadeaukaart nog geldig is?
Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!

Check geldigheid

Vul het kaartnummer in op de geldigheidschecker!